У Кропивницькому поліцейські привітали старших колег зі святом

Листопад 10, 2016 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

У Головному управлінні Нацполіції області відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ.

Від імені керівництва та особового складу відомства до присутніх зі словами привітань звернувся заступник начальника поліції Кіровоградщини Дмитро Ткачонок.

«У відповідальний час, коли Національна поліція, як новостворена правоохоронна структура, продовжує проходити процеси свого становлення, усім нам не обійтися без вас – надійних помічників із набутим за довгі роки досвідом роботи. Дорогі наставники, дякуємо за підтримку і багаторічну самовіддану працю. Добра всім вам, міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя у родинах та віри у світле майбутнє», - зазначив Дмитро Георгійович.

Із нагоди свята заступник начальника поліції області вручив ветеранам та пенсіонерам ОВС пам’ятні медалі.
Привітали також колег і вручили їм Грамоти голова обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України Валерій Вільний та голова обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ Валерій Шевчук.

Після завершення урочистих заходів до уваги ветеранів та пенсіонерів ОВС було представлено концертну програму, підготовлену силами Профспілки.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool