У Кропивницькому поліцейські отримали заохочення

Серпень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 624 | Коментарі: 0

У Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області відбулися урочисті заходи, присвячені Дню Прапора та 27-ій річниці Незалежності України. 

Подяки, грамоти та відзнаки працівникам поліції і ветеранам ОВС вручили представники керівництва обласного главку поліції, міської ради, а також відомчої Профспілки.

Звертаючись до присутніх, тимчасово виконуючий обов’язки начальника поліції області Дем’ян Таршин наголосив, що сьогодні, як ніколи, українці повинні пам’ятати, як здобувалася воля на рідній землі. 

«Нову історію своєї держави пишемо всі ми. Невтомно працюємо, аби наша країна розвивалася, а у суспільстві утверджувалися – Демократія, Верховенство права, Справедливість та Закон. Тож я бажаю кожному з вас сміливо і впевнено крокувати у майбутнє, ставити перед собою амбітні плани та досягати мети, аби наша робота приносила користь людям», - зазначив Дем’ян Анатолійович.

Із нагоди свята працівники поліції, які відзначилися при виконанні службових обов’язків, а також ветерани органів внутрішніх справ отримали Подяки ГУНП в області, відзнаки «За службу державі», Грамоти і Подяки від облдержадміністрації, обласної та міської ради.
Голова профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ Валерій Шевчук передав правоохоронцям відзнаки ,,Почесний знак ПАП ОВС України” І та ІІ ступеня і заохотив Грамотами Профспілки.

Урочистості продовжилися ще однією приємною подією. У присутності старших колег та ветеранів ОВС, п’ятеро вперше прийнятих на службу молодих працівників поліції склали Присягу на вірність українському народові.

Після закінчення урочистої частини заходу присутні переглянули святковий концерт, підготовлений профспілковим вокально-інструментальним гуртом «Офіцери».

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool