У Кропивницькому показали найкращий повнометражний фільм для дітей (ФОТО)

Червень 16, 2023 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

В рамках літньої програми у відділі мистецтв учні шкіл відкрили для себе неймовірний світ українського мультфільму – «Віктор Робот». Ця фантастична пригода робота створена талановитим українським режисером Анатолієм Лавренішиним.

У Кропивницькому дітям показали фантастичний український мультфільм

У Кропивницькому дітям показали фантастичний український мультфільм

У Кропивницькому дітям показали фантастичний український мультфільм


За його словами: «Історія виросла з ідеї, а ідея з’явилася після почутої фрази, що всі навколо роботи. І це мене якось зачепило і я зрозумів, що треба придумати історію про роботів. Історія, що робот раптом розуміє, що він робот. Як людина розуміє, що вона вільна людина, що їй робити в цьому світі. Точно так само і робот, він розуміє, що він відремонтувався і що йому робити далі».

Мультфільм «Віктор Робот» створювали близько 100-150 осіб. Це ті, хто сиділи за комп’ютерами і малювали його кадр за кадром.  Анімація у картині дивна в найкращому значенні цього слова. Художникам дійсно вдалося створити самобутній світ, на який приємно дивитись. Вони справді перші, хто зробив щось подібне на просторах нашої країни для українських дітей. Що сам Віктор, що сетинг навколо нього — це одна велика анімаційна «смакота», яку є бажання постійно ставити на паузи та розбирати зображення на деталі. 

«Віктор Робот» отримав дві нагороди - «Премію Кіноколо» в номінації «Кращий анімаційни фільм» та приз глядацьких симпатій Одеського міжнародного кінофестивалю.Та найголовніший приз тільки від глядачів – діти вийшли з кінозалу задоволені пізнанням світу небаченого і фантастичного.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool