У Кропивницькому показали «натяк» (фоторепортаж)

Березень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 1749 | Коментарі: 0

В залі Кіровоградської обласної філармонії відбувся концерт творчої родини Шутко зі Львова, за участю камерного оркестру «Концертіно».

На протязі двох годин музиканти дарували жителям Кропивницького насолоду від музичного мистецтва. Концерт складався з двох відділень.

Кожну з яких музиканти розпочинали с творів української композиторки Богдани Фроляк, і не спроста. До того ж назва концерту є одноіменною з її відомою композицією. Остап Шутко розповів: «Є кілька причин,чому саме з її композиції ми розпочинаємо відділення. Одна з них те, що Богдана, з якою ми тісно співпрацюємо, в цьому місяці отримала Шевченківську премію. Це найбільша нагорода для українського митця. І нам приємно, тому що вона вже не перший композитор, з яким ми співпрацюємо, які отримують цю нагороду. Це означає, що в нас легка рука. І взагалі, для композитора вважливо, як його твори виконують (посміхається). А твір, який має назву Вівальді Аllusion означає натяк на Вівальді, і нам настільки сподобалась назва цього твору, що ми взяли її, як титульну назву нашого концерту. До речі цей твір, присвячений нам з Ольгою Шутко».

Також цим вечором прозвучала класична музика, композиції до кінофільмів, ексклюзивні кавер-версії «Океану Ельзи» та інших хітів естради. Ряд композиції виконали діти Ольги та Остапа Шутко, які є неабиякими віртуозами: старший син Роман (фортепіано), середній син Назар (скрипка) та наймолодший Андрій ( віолончель).

 концерт творчої родини Шутко зі Львова, за участю камерного оркестру «Концертіно».

 концерт творчої родини Шутко зі Львова, за участю камерного оркестру «Концертіно».

У Кропивницькому показали «натяк»

 концерт творчої родини Шутко зі Львова, за участю камерного оркестру «Концертіно».

 концерт творчої родини Шутко зі Львова, за участю камерного оркестру «Концертіно».


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool