У Кропивницькому погасили нову поштову марку (ФОТО)

Грудень 06, 2022 | Новини | Переглядів: 1585 | Коментарі: 0

Нову марку від Укрпошти, присвячену Збройним силам України під назвою «Зброя перемоги» погасили очільники Кіровоградщини Сергій Шульга й Андрій Райкович у військовій частині Нацгвардії в Кропивницькому сьогодні, 6 грудня

Марковий аркуш «Зброя Перемоги» с

Марковий аркуш «Зброя Перемоги»

Марковий аркуш «Зброя Перемоги»

Фото Ігоря Філіпенка.


Марковий аркуш «Зброя Перемоги» складається з 6 поштових марок зі зразками військового вітчизняного та закордонного озброєння: «Вільха», «Нептун», «Стугна-П», «Байрактар ТБ2», FGM-149 «Джавелін», «M142 Хаймарс».

Наклад - 200 тисяч примірників. Частину коштів із продажу Укрпошта скерує на підтримку ЗСУ.

Як уже повідомлялося, понад три десятки військових отримали відзнаку Кіровоградської області «За мужність і відвагу» з нагоди Дня Збройних Сил України. 

джерело


Поштовий випуск «Зброя Перемоги» вже у продажу.

Набір містить марковий аркуш, художній конверт та листівку. На аркуші зображенні зразки озброєння, що активно застосовується для нищення окупантів.Тираж — 200 000 маркових аркушів. Номінальна вартість кожної марки — U (12 грн).

Філателістична продукція вже доступна онлайн та у міських відділеннях.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool