У Кропивницькому почнуть масштабні ремонти тепломереж

Жовтень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 796 | Коментарі: 0

Весною в Кропивницькому почнуть масштабні ремонти тепломереж по вулицях Київській та Гагаріна. Про це сьогодні, під час апаратної наради повідомив міський голова Андрій Райкович.

Це стратегічні об’єкти і на їх ремонт частково передбачені кошти в міському бюджеті на наступний рік. У міській раді розраховують і на субвенцію з державного бюджету, бо ціна питання суттєва – 22 мільйони гривень.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Загалом, станом на ранок 31 жовтня, в обласному центрі з опаленням були всі соціальні заклади.
- Я радив би нікому особливо не розслаблятись: те, що дали тепло в школи, лікарні, дитсадки, то це ми виконали наш обов’язок, – наголосив

Андрій Райкович - До мене особисто і на «Гарячу лінію» надходить іще безліч дзвінків: «нерозводушені» стояки, незагерметизовані труби, незасклені вікна у під’їздах. Це все – мінус градусам тепла. Я ставив завдання начальникам ЖЕО стосовно елементарного утеплення приміщень, постійного чергування на телефонах спеціалістів. Чому люди, особливо пенсіонери, скаржаться мені, що по кілька днів не можуть почути нікого на ЖЕКівських телефонах?! Нині ж місто має повністю ввійти в ритмічну роботу щодо забезпечення теплом 840 будинків, шкіл та інших закладів.

Крім того, по завершенні усіх пуско - налагоджувальних робіт і ліквідації аварійних ситуацій на мережах і виході на штатний режим роботи системи теплопостачання, необхідно відновити асфальтове покриття на усіх, без виключення, місцях розриття, поставив завдання комунальникам Андрій Райкович.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool