У Кропивницькому по вул. Волкова горіла багатоповерхівка

Червень 08, 2020 | Новини | Переглядів: 828 | Коментарі: 0

7 червня о 10:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Шевченка м. Долинська. 

Після прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що горить 3 м2 даху господарчої споруди на території приватного домоволодіння.

О 10:25 пожежу було локалізовано та о 10:42 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська.

О 14:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Матросова смт Голованівськ. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 20 м2 покрівлі господарчої споруди та господарчого інвентаря на території приватного домоволодіння. О 15:12 пожежу було локалізовано та о 16:22 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ.

О 20:42 стало відомо про пожежу 2 м2 домашніх речей в підвальному нежитловому приміщенні 5-типоверхового житлового будинку по вул. Волкова м. Кропивницький. Силами вогнеборців о 21:09 пожежу було локалізовано та о 21:27 – ліквідовано. Залучались 11 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. В усіх випадках травмованих або загиблих не виявлено. Причини пожеж з’ясовуються.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
                                                    


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool