У Кропивницькому планується об’єднання двох закладів освіти міста

Листопад 24, 2016 | Новини | Переглядів: 1526 | Коментарі: 0

Сьогодні, 24 листопада, виконавчий комітет міської ради погодив, з метою раціонального використання наявних трудових, фінансових та матеріальних ресурсів, враховуючи прогнозовану мережу загальноосвітніх навчальних закладів Кропивницького, злиття ЗОШ І-ІІІ ступенів №13 і ЗОШ І ступеня “Мрія”

У разі, якщо міська рада підтримає оптимізацію закладів, то загальноосвітня школа І ступеня «Мрія» буде перейменована в комунальний заклад «Навчально-виховне об’єднання І-ІІІ ступенів «Мрія», який вважатиметься правонаступником з передачею всього майна, прав та обов’язків.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Одночасно буде припинена юридична особа – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13 шляхом приєднання (реорганізації) до комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання І-ІІІ ступенів «Мрія».
За інформацією представника управління освіти міської ради Кропивницького Олени Васільєвої, сьогодні заклади працюватимуть у звичному режимі, зміниться лише юридична особа, а об’єднаним закладом керуватиме один директор.

Управління освіти переконане, що таким шляхом в мікрорайоні можна буде створити сильний заклад освіти, де б діти навчалися всі 11 років. У поточному році, відзначила Оксана Васільєва, в ЗОШ №13 ще діє випускний 11 клас, але 10-го класу вже немає. Натомість у початковій школі “Мрія” навчаються близько п’ятисот молодших учнів, які є своєрідним стратегічним резервом для успішного майбутнього об’єднаної школи.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool