У Кропивницькому підсумували соціально-економічний розвиток області

Грудень 12, 2023 | Новини | Переглядів: 457 | Коментарі: 0

За головуванням заступника начальника Кіровоградської ОВА Сергія Шеремета відбулось засідання

"круглого столу" щодо проєкту "Програми економічного і соціального розвитку" на 2024 рік. Учасники наради обговорили пріоритетні напрямки роботи для забезпечення розвитку області.

Також під час наради директорка департаменту економічного розвитку та торгівлі Наталія Ревенко повідомила про результати соціально-економічного розвитку області у 2023 році.

"У галузі сільського господарства за 10 місяців поточного року маємо збільшення обсягів виробництва сільськогосподарської продукції на 23,1% порівняно з відповідним періодом 2022 року. Збільшення обсягів відбулося за рахунок рослинництва (на 26,1%)", - сказала Наталія Ревенко.

Також вона зазначила, що з початку воєнного стану в області повністю або частково відновили свою діяльність понад 93% промислових підприємств.

"Маємо і певне зростання розміру середньомісячної заробітної плати. Так, за 9 місяців поточного року середньомісячна заробітна плата в області збільшилась на 11,8% порівняно з відповідним періодом 2022 року і склала 12762 гривень", - також повідомила Наталія Ревенко. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool