У Кропивницькому перехожим розповідали, як діяти під час сигналу повітряної тривоги (ФОТО)

Серпень 27, 2022 | Новини | Переглядів: 1826 | Коментарі: 0

 Сьогодні, 27 серпня співробітники пресслужби ГУ ДСНС у Кіровоградській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у центральній частині м. Кропивницький з жителями обласного центру.

У Кропивницькому перехожим розповідали, як діяти під час сигналу повітряної тривоги

У Кропивницькому перехожим розповідали, як діяти під час сигналу повітряної тривоги

У Кропивницькому перехожим розповідали, як діяти під час сигналу повітряної тривоги


Спілкуючись з громадянами, рятувальники, у першу чергу, переконували, що в разі ракетної загрози в цілях безпеки необхідно пройти до найближчого укриття. Повітряна тривога оголошується тоді, коли сили протиповітряної оборони сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку повітряного простору України або є підтвердження запуску тактичних/балістичних ракет. Точне місце, куди може влучити ракета, та який населений пункт атакує літак одразу визначити складно, тому сирени вмикають щоразу, як з’являється загроза. Тому не варто ігнорувати сигнали повітряної тривоги, а потрібно діяти згідно з рекомендаціями фахівців з цивільного захисту.

Також людям розповіли про вибухові властивості різних боєприпасів та нагадали алгоритм дій при їх виявленні: головною порадою було - не чіпати і негайно повідомляти про небезпечну знахідку до Служби порятунку за номером «101» або до поліції – за номером «102». Усім співрозмовникам було вручено листівки із застереженнями.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool