У Кропивницькому озвучили фінансову пропозицію для молоді 15-18 років

Жовтень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 831 | Коментарі: 0

Як повідомили у відділі сім’ї та молоді міської ради Кропивницького, озвучена пропозицію є актуальною для молоді 15-18 років, яка навчається в загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах та вищих навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації.

Мета Diamond Challenge – надати можливість молодим талантам розвивати свій підприємницький хист, сформувати комплексне розуміння фінансової діяльності та цінності грошових коштів, а також сприяти цілеспрямованій молодіжній підприємницькій діяльності.

В рамках конкурсу молоді українські таланти можуть презентувати свій бізнес проект та мати шанс виграти 10 000 доларів США.
У 2017 році Diamond Challenge проходить у два етапи:

1) Відбірковий тур в Україні – презентація проектів командами. Команда переможців відбіркового туру отримає фінансову винагороду у розмірі 1000 доларів США та поїздку до США, в штат Делавер (надається оплачене проживання на 3 дні для команди та їх представника), де пройде полуфінал Diamond Challenge.

2) Півфінал та фінальний раунд пройдуть в США, в Штаті Делавер в рамках Молодіжного Підприємницького Саміту (Youth Entrepreneurship Summit) 6-7 квітня 2017 року.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool