У Кропивницькому обстежили укриття одного із навчальних закладів (ФОТО)

Червень 03, 2023 | Новини | Переглядів: 1361 | Коментарі: 0

Одним з найголовніших завдань держави в умовах протистояння російській збройній агресії є захист цивільного населення.

У Кропивницькому обстежили укриття одного із навчальних закладів

У Кропивницькому обстежили укриття одного із навчальних закладів

У Кропивницькому обстежили укриття одного із навчальних закладів


Готовність захисних споруд до виконання завдань за призначенням – найперше і найголовніше питання порядку денного, яке було розглянуто сьогодні на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Спільне завдання для органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підрозділів Нацполіції та ДСНС України – забезпечити доступність укриттів для населення у будь-який час доби.

Саме з цією метою сьогодні відбулося обстеження стану готовності укриття та його доступності для населення, що розташоване у загальноосвітній школі ІІ-ІІІ ступенів № 10 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області. Школа перебуває на балансі Кропивницької міської ради та розташована в селищі Нове м. Кропивницький. У цьому навчальному закладі є найпростіше укриття, яке розраховане на 370 осіб. В укритті укриваються учні цієї школи, воно визнане придатним до використання та знаходиться у задовільному стані.

При цьому міським управлінням освіти розроблено проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт найпростішого укриття школи №10 на суму понад 2 млн гривень. Проєктно-кошторисна документація вже пройшла відповідну експертизу. Наразі тривають тендерні процедури щодо визначення будівельної організації для проведення капітального ремонту у термін до 1 вересня п.р.

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool