У Кропивницькому обмежать тролейбусне сполучення Новомиколаївки із центром

Вересень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 1438 | Коментарі: 0

Сьогодні від 21.00 дві бригади ремонтників розпочинають роботи, - відзначив  начальник головного управління ЖКГ міської ради  Віктор Кухаренко, повідомляє сайт КМР

Від зупинки «Швейна фабрика», де розміщений тепловий колектор, і під дорогою проходить трубопровід, який потребує заміни. Щоб мінімізувати незручності для мешканців, пов’язані із обмеженням руху громадського транспорту, ремонтники працюватимуть у стислі терміни. За попередніми розрахунками, ремонтні роботи триватимуть від п’яти до семи днів.

Проведення земляних робіт і використання дорожньої техніки потребують відключення від напруги ліній живлення електротранспорту, тож тролейбусний зв’язок Новомиколаївки із центром Кропивницького у ці дні буде обмеженим.

 Живлення ліній відключатиметься вночі від 21.00 до 6.00 та вдень, коли спаде транспортний потік – від 10.00 по 15.00. У цей час тролейбуси довозитимуть пасажирів до центру міста. Не працюватиме також нічний тролейбус за маршрутом «Залізничний вокзал – Лісопаркова». Він рухатиметься на Жадова, але по вулицях Шевченка і Велика Перспективна

У пікові години: від 06.00 по 10.00 та від 15.00 по 21.00, рух тролейбусів здійснюватиметься за звичною схемою.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool