У Кропивницькому обмежать тролейбусне сполучення Новомиколаївки із центром

Вересень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 1419 | Коментарі: 0

Сьогодні від 21.00 дві бригади ремонтників розпочинають роботи, - відзначив  начальник головного управління ЖКГ міської ради  Віктор Кухаренко, повідомляє сайт КМР

Від зупинки «Швейна фабрика», де розміщений тепловий колектор, і під дорогою проходить трубопровід, який потребує заміни. Щоб мінімізувати незручності для мешканців, пов’язані із обмеженням руху громадського транспорту, ремонтники працюватимуть у стислі терміни. За попередніми розрахунками, ремонтні роботи триватимуть від п’яти до семи днів.

Проведення земляних робіт і використання дорожньої техніки потребують відключення від напруги ліній живлення електротранспорту, тож тролейбусний зв’язок Новомиколаївки із центром Кропивницького у ці дні буде обмеженим.

 Живлення ліній відключатиметься вночі від 21.00 до 6.00 та вдень, коли спаде транспортний потік – від 10.00 по 15.00. У цей час тролейбуси довозитимуть пасажирів до центру міста. Не працюватиме також нічний тролейбус за маршрутом «Залізничний вокзал – Лісопаркова». Він рухатиметься на Жадова, але по вулицях Шевченка і Велика Перспективна

У пікові години: від 06.00 по 10.00 та від 15.00 по 21.00, рух тролейбусів здійснюватиметься за звичною схемою.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool