У Кропивницькому обласна рада підписала меморандум про співпрацю (ФОТО)

Липень 22, 2022 | Новини | Переглядів: 1995 | Коментарі: 0

 Меморандум про співпрацю підписали голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга та начальник управління Східного офісу Держаудитслужби Лариса Цандекова сьогодні, 22 липня.

обласна рада підписала меморандум про співпрацю

обласна рада підписала меморандум про співпрацю


Документ із-поміж іншого передбачає об‘єднання зусиль задля належного здійснення фінансового контролю на території регіону.

«Така співпраця цілком відповідає визначеним акцентам у моїй роботі. Більше того, з управлінням Східного офісу Держаудитслужби ми давно налагодили надійну комунікацію. Сьогодні, підписавши меморандум, фактично посилили нашу взаємодію. У час війни надзвичайно важливим є завдання збереження економіки, забезпечення стабільності надходжень до бюджетів. Разом будемо працювати», - зазначив Сергій Шульга.

«Ми готові до обміну інформацією, до реалізації спільних ініціатив. Наша місія – це контроль і збереження державних фінансових ресурсів. Упевнена, наша взаємодія буде результативною», - додала Лариса Цандекова.

Нагадаємо, раніше меморандум про партнерство підписали обласна рада і Профспілка атестованих працівників органів внутрішніх справ України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool