У Кропивницькому обласна рада готує збірник про лауреатів премій

Січень 14, 2022 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Голова обласної ради Сергій Шульга доручив підготувати збірник про лауреатів обласних премій за 2021 рік. Засідання робочої групи відбулося вчора, 13 січня.

«Саме здобутки жителів області є найбільшим нашим надбанням. Маємо розповідати про це якомога ширшому колу людей», - зазначив Сергій Шульга.

Збірник міститиме інформацію про переможців дев‘яти обласних премій - літературної імені Маланюка, премії у галузі архітектури, геральдики та вексилології і декоративного мистецтва імені Паученка, краєзнавчої премії імені Ястребова, премії імені Гіталова, яка вручається аграріям, журналістської премії, премії за досягнення у галузі фізичної культури і спорту імені Жученка, театральної премії «Корифеї українського театру», педагогічної премії імені Сухомлинського, премії у галузі культури «Духовний скарб Кіровоградщини» та премії у сфері образотворчого мистецтва та мистецтвознавства імені Осмьоркіна.

Нагадаємо, за 2021 рік обласні премії призначили 35 лауреатам.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool