У Кропивницькому обласна клінічна лікарня отримає сучасний операційний блок

Лютий 09, 2022 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

Об’єкт будівництва на особистому контролі голови Кіровоградської ОДА Марії Чорної. Вона повідомила, що він увійшов до переліку проєктів Програми Президента «Реконструкція обласних лікарень».

«В свою чергу реалізація проєкту має на меті створення якісних умов для персоналу та пацієнтів лікарні, шляхом проведення комплексної модернізації опорного закладу охорони здоров’я в області», - зазначила очільниця області.

У департаменті капітального будівництва Кіровоградської ОДА розповіли, що планується не тільки реконструкція операційного блоку (яка відображена у презентації), а й капітальний ремонт гематологічного відділення , реконструкція системи електропостачання з влаштуванням резервних електростанцій COVID-них відділень, реконструкція теплового пункту під котельню та реконструкція приміщення харчоблоку.

«Велике будівництво» охопить фактично усі відділення Кіровоградської обласної лікарні. На даний момент уже почалися роботи з виготовлення проектно-кошторисної документації. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool