У Кропивницькому обговорювали питання облаштування «Пунктів незламності»

Листопад 28, 2022 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

Під головуванням першого заступника начальника Кіровоградської ОВА Павла Конопка відбулась онлайн-нарада з керівниками райдержадміністрацій та головами громад. Обговорювалось питання роботи «Пунктів незламності».

«Там мають бути усі базові послуги. Це електрика, мобільний звʼязок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Абсолютно безкоштовно й цілодобово. Пункти працюватимуть обов’язково при всіх обласних та районних адміністраціях, також при школах, будівлях ДСНС тощо», -зазначив Павло Конопко.

Він додав, що працює спеціальний сайт nezlamnist.gov.ua, на якому розміщена мапа таких пунктів, вона постійно оновлюється. Наразі в області працює 312 ПН, 204 в сільських місцевостях і 108 в містах та селищах. Пункти незламності створено і в 32 підрозділах ДСНС. Крім того рятувальниками розгорнуто 17 мобільних пунктів.

«Важливо вже зараз на кожному, без винятку, пункті мати генератор і інтернет. Це першочергове. Також обов’язково потрібно мати в приміщеннях запаси їжі і води мінімум на тиждень», - звернувся перший заступник до керівників районів і громад. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool