У Кропивницькому непорозуміння між двома водіями могло скінчитися стріляниною

Жовтень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 891 | Коментарі: 0

Сьогодні, близько 12-ї години, патрульні отримали виклик про конфліктну ситуацію на вулиці Михайлівській.

Заявник повідомив, що йому погрожують зброєю. Приїхавши на місце події, інспектори побачили ДТП за участі двох транспортних засобів – Daewoo Lanos та Skoda Octavia.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького

Водій автомобіля Daewoo Lanos був досить наляканий та повідомив, що водій іншого транспортного засобу погрожував йому зброєю. Охоронці порядку наказали водію Skoda Octavia вийти з автомобіля, той прихопив із собою магазин від зброї. А також повідомив, що сама зброя знаходиться на задньому сидінні автомобіля.

Правопорушником виявився 25-річний мешканець обласного центру, раніше судимий, та перебував у розшуку. Патрульні забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу. Обставини події з’ясовують слідчі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool