You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У Кропивницькому навчають кризових психологів

Липень 09, 2024 | Новини | Переглядів: 570 | Коментарі: 0

В обласному центрі 39 психологів Кіровоградщини безоплатно поглиблюють знання у школі екстремальної та кризової психології, організованої Благодійним фондом «Безпечне майбутнє». 

Це вже третя група фахівців, що розширюють фахові знання.

Навчання проводиться у комбінованому режимі (онлайн/офлайн), слухачами групи є психологи з Кіровоградської та Полтавської областей. Програму навчань затверджено протоколом вченої ради Полтавського НПУ ім. В.Г. Короленка, окремі заняття викладають науковці університету. Підготовка фахівців сприятиме реалізації у громадах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?».

Програма курсу складається зі 180-ти навчальних годин. Слухачі опановують та вдосконалюють навички роботи в надзвичайних і конфліктних ситуаціях, ймовірними жертвами яких є як діти, так і дорослі, детально розглядають питання діагностики, самодіагностики і самодопомоги, роботу з втратою, супровід у постстресовий період, вчаться визначити загальні неврологічні прояви, пов'язані з психологічною травмою, надавати психологічну підтримку постраждалим від сексуального насильства тощо. Заняття проводять науковці, лікарі відповідних спеціалізацій та практикуючі кризові психологи.

Школа кризової психології діє у межах кроссекторального проєкту, що реалізує Благодійний фонд "Безпечне майбутнє" за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та уряду Німеччини через німецький держаний банк розвитку KfW.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool