У Кропивницькому наряд поліції охорони спіймав на місці злочину крадія телефонного кабелю

Лютий 14, 2018 | Новини | Переглядів: 755 | Коментарі: 0

Спроба злодія заховатися від поліцейських завершилася невдачею. 

У чоловіка виявили предмет, схожий на ніж, та частину відрізаного дроту.

Близько опівночі наряд поліції охорони в обласному центрі отримав повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності телефонного кабелю в багатоповерхівці, розташованої в одному з районів міста.
Прибувши за адресою, поліцейські почали відпрацьовувати під’їзди та прилеглу територію. У результаті виявили пошкодження повітряної лінії телефонного кабелю, а неподалік від будинку за кущами правоохоронці помітили чоловіка з пакетом. Громадянин не зміг відповісти про мету свого перебування в даному місці.

Вживши заходів щодо припинення правопорушення, поліцейські здійснили поверховий огляд особи. У кишені куртки чоловіка виявили предмет, схожий на ніж, а в пакеті – скручений кабель довжиною близько 20 метрів.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Порушником виявився 24-річний місцевий житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку.

За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків, особі інкримінують правопорушення, передбачене ч 2 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка).

За матеріалами
управління поліції охорони
в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool