У Кропивницькому на центральній набережній відбувся рейд

Лютий 28, 2020 | Новини | Переглядів: 3195 | Коментарі: 0

Незважаючи на теплу зимову погоду та відсутність достатньо міцної криги, все ж маємо повідомлення про випадки трагічної загибелі жителів Кіровоградщини на водоймах.

Тому працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів не припиняють проводити просвітницьку роботу з метою попередження нещасних випадків на воді.

Так, 28 лютого рятувальники поспілкувалися на тему безпеки з перехожими у центрі м. Кропивницький. Обравши місцем проведення роз'яснювальної роботи набережну р. Інгул, працівники Служби порятунку попереджали жителів обласного центру про небезпеку, яка підстерігає тих, хто наважиться порушити правила безпеки, та давали поради, як уникнути біди, як надавати допомогу потопаючому та нагадували прийоми долікарської допомоги. Крім того, під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники поширювали серед жителів обласного центру листівки із застереженнями та нагадуванням, як викликати Службу порятунку.

У ДСНС України у Кіровоградській області

   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool