У Кропивницькому на Лелеківці відбувся рейд

Грудень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

Фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області постійно проводять роз’яснювальну роботу щодо правил безпечної життєдіяльності у зимовий період серед мешканців області.

Так, 16 грудня рятувальники нагадали основні способи упередження виникнення надзвичайних подій у побуті жителям мікрорайону

Лелеківка, що в обласному центрі, адже випадки пожеж від елементарної необачності продовжують траплятись мало не щодня.
Зокрема жителі приватного сектора отримали від рятувальників інформацію про те, як убезпечити себе та своє майно від пожеж, дотримуючись нескладних правил експлуатації електро- та газових приладів, систем опалення. Особливу увагу необхідно приділити справності печей чи груб на дровах та вугіллі, перевірити димоходи та витяжки, слідкувати, щоб ніякі легкозаймисті речовини не перебували близько до вогню.

Зважаючи на наближення Новорічних та Різдвяних свят, рятувальники переконали людей бути дуже пильними при використанні побутових електричних гірлянд, бенгальських вогнів, феєрверків тощо, аби свята не принесли лихо в оселі. Також у зв’язку із довгоочікуваними для дітей зимовими канікулами, фахівці Служби порятунку радили не залишати малих дітей без нагляду, а з підлітками проводити профілактичні бесіди про правила безпечної поведінки.

Для наочного підкріплення зазначеної інформації рятувальники роздали громадянам застерігаючи листівки.

Прес-служба У ДСНС в області

Фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області постійно проводять роз’яснювальну роботу щодо правил безпечної життєдіяльності у зимовий період серед мешканців області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool