У Кропивницькому на Куроп’ятникова затримали крадія

Серпень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1278 | Коментарі: 0

Сьогодні, 14 серпня, близько 5-ї години ранку, патрульні отримали інформацію про крадіжку. Працівник служби безпеки однієї з інтернет компанії повідомив, що невідомий громадянин виліз на дах дев’ятиповерхового будинку та намагається викрасти камери відеоспостереження.

Патрульні екіпажі миттю приїхали за вказаною адресою, на вулицю Куроп’ятникова, та почали обстежувати внутрішньобудинкову територію.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького

Працівники компанії затримали зловмисника на місці скоєння злочину та тримали його до приїзду патрульних.
Як з’ясувалося, зловмисник встиг вивести з ладу 2 камери відеоспостереження із 3-х можливих. Наостанок камери зафіксували його обличчя.

Патрульні затримали чоловіка. Ним виявився 28-річний мешканець обласного центру, який проживає в даній багатоповерхівці. В минулому громадянин вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж.

Затриманий одразу зізнався у скоєнні злочину, зауваживши, що камери відеоспостереження заважали йому здійснити крадіжку кабеля інтернет-зв’язку.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Особу доправили до міського відділу поліції. Справою займаються слідчі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool