У Кропивницькому на Ковалівці відбувся рейд (ФОТО)

Вересень 02, 2022 | Новини | Переглядів: 2666 | Коментарі: 0

Співробітники Головного управління ДСНС у Кіровоградській області поспілкувалися з жителями мікрорайону Ковалівка м. Кропивницький на теми безпечної життєдіяльності.

У Кропивницькому на Ковалівці відбувся рейд (ФОТО)

У Кропивницькому на Ковалівці відбувся рейд (ФОТО)

У Кропивницькому на Ковалівці відбувся рейд (ФОТО)


Разом із коротким інструктажем щодо дій у різних надзвичайних ситуаціях перехожим вручали також листівки із застереженнями та вказаним номером Служби порятунку – «101».

Надзвичайники переконували кропивничан, що не можна ігнорувати сигнали повітряної тривоги та нагадували, як потрібно діяти у таких випадках. Також розповідали про вибухові властивості різних боєприпасів та порядок дій при їх виявленні.

Окрім цього, жителям обласного центру пояснили, як уникнути пожежі у власній оселі і в екосистемі та нагадали про адміністративну і кримінальну відповідальність за спралювання сухої рослинності та провокування пожеж у лісах. Також кропивничани завдяки рятувальникам пригадали правила безпеки на воді та дізнались, що потрібно робити при хімічній чи радіаційній загрозі.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool