У Кропивницькому на хабарі спіймали суддю та адвоката

Січень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 1343 | Коментарі: 0

УСБУ в Кіровоградській області спільно з Генеральною прокуратурою України, за підозрою в отриманні неправомірної вигоди в сумі 3000 доларів США, затримано суддю Кіровоградського районного суду Кіровоградської області та приватного адвоката.

Вказані особи вимагали від місцевого мешканця неправомірну винагороду за винесення вироку по кримінальному провадженню у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст. 309, ч.2 ст. 310 КК України, із умовним строком покарання, не пов’язаним з реальним позбавленням волі.

Після одержання хабаря, зловмисників було затримано. Під час проведення обшуків, у автомобілі судді вилучено 1000 доларів США, раніше переданих адвокату заявником, а за місцем проживання адвоката, вилучено ще 1000 доларів США.

За результатами проведення вказаних процесуальних дій,+ вказаних осіб затримано в порядку статті 208 КПК України та 17.01.2017 року. Їм планується оголошення повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.
Слідчі дії тривають.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool