У Кропивницькому музеї презентували набір листівок

Листопад 21, 2021 | Новини | Переглядів: 1228 | Коментарі: 0

В Музеї мистецтв відбулася довгоочікувана подія - презентація чергового набору листівок Виставковий проєкт - картина Войцеха Коссака (1856-1942) Кривава неділя у Петербурзі 9 січня 1905 року (1905).

Організатори та безпосередні куратори заходу розповіли присутнім про народження самої ідеї створення даного набору листівок, антології реалізації задуманого, принципових відміностей від попередніх наборів листівок, важливості фрагментального відображення унікального художнього твору для покращення його сприйняття та посилення психоемоційної напруги, наголосили на актуальності картини в умовах сучасних реалій.

Присутні - представники Державного архіву Кіровоградської області, Кіровоградського музичного училища, закладів культури отримали можливість безкоштовно придбати презентований набір листівок, та, не приховуючи свого захоплення, висловлювали побажання частіше брати участь у подібних заходах. Всі інші бажаючі зможуть придбати набір листівок на касі Музею мистецтв 

Кропивницькому музеї презентували набір листівок

Кропивницькому музеї презентували набір листівок


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool