У Кропивницькому містяни відзначили Новий рік у темряві

Січень 01, 2021 | Новини | Переглядів: 1929 | Коментарі: 0

Сьогодні Новий рік мешканці мікрорайону «Шкільний» зустріли у повній темряві, повідомляє FOTOINFORM.NET


О 23 годині 30 хвилин цей мікрорайон поринув у цілковиту темряву. Містяни почали звертатися в аварійні служби міста Кропивницький, де їм повідомили, що виникла аварійна ситуація та треба чекати, коли її ліквідують.

Мешканці сподівалися, що до 24-00 години світло з'явиться, але Новий рік довелося зустрічати у повній темряві. Поздоровлення Президента України Володимира Зеленського не змогли побачити по телебаченню, але деякі винахідливі, які не розгубилися, дивилися на мобільних телефонах або слухали по ФМ-радіо. У 00-00 «Шкільний» засвітився різноманітними феєрверками, майже пів години на вулиці було яскраве світло від цієї піротехніки. У вікнах було видно, що також салютують в різних районах міста.

Електрика з'явилася біля часу ночі. Отак розпочався Новий рік у цьому мікрорайоні.

Але це не вся історія. Майже через 20 хвилин світло знову зникло у будинку по вул. Зінченка, 7. У цьому будинку дуже часто зникає електрика у «шаховому порядку». І знову біля години світла не було, поки не приїхала аварійка.

Чому не можуть забезпечити нормальну роботу електромережі у цьому будинку вже декілька років поспіль, мешканці не розуміють


Вітаємо кропивничан із Новим роком (ВІДЕО)    Год Быка: что приготовить, что одеть и прогноз на 2021 год (ВИДЕО)



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool