У Кропивницькому містяни отримують платіжки з оплатою наперед (ФОТО)

Січень 03, 2020 | Новини | Переглядів: 2861 | Коментарі: 0

Підприємство «Екостайл» надсилає мешканцям міста Кропивницький платіжки за надані послуги з нарахуваннями за 2 місяці, повідомляє FOTOINFORM.NET

«Півроку я не розумів, чому у мене постійні неіснуючі борги за вивіз сміття. Неодноразово ходив пішки до абонвідділу підприємства, який незручно знаходиться для багатьох мешканців, щоб вияснити про борг. Приходилося вистояти чергу у маленькому приміщенні, де не вистачає вільного місця, ні стільців. Кожного разу мені казали, що боргу у вас немає, але чому він виникає зрозумілого пояснення не давали. Постійно приходять платіжки з оплатою наперед на наступний місяць. Їм місяць, ще сміття вивозити, а вони вже гроші нараховують за невиконанну роботу», - розповідає мешканець міста Кропивницький.


Читайте також: У Кропивницькому після свят містяни вишикувалися у черги (фоторепортаж)



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool