У Кропивницькому містянам продовжують надавати допомогу по ліквідації наслідків негоди (ФОТО)

Серпень 08, 2021 | Новини | Переглядів: 1220 | Коментарі: 0

6 серпня 2021 року близько 15.00 на території м. Кропивницький та Кіровоградської області спостерігалося погіршення погодних умов у вигляді дощу, місцями сильного, шквалу 15-20 м/с.

З метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов силами Головного управління ДСНС України в Кіровоградській області:

6 серпня проведено роботи по розпилюванню та прибиранню 85 дерев, що впали на житлові будинки, автомобілі, проїжджі частини (з них на території м. Кропивницького - 61 , Кропивницького району - 19, Новоукраїнського – 2, Олександрійського - 3), здійснено 3 залучення для надання допомоги по накриванню поліетиленовою плівкою пошкоджених покрівель (Будівля торгово-промислової палати, 1 центральна міська лікарня, 1 приватний житловий будинок) та надано допомогу по відкачці води.

7 серпня проведено роботи по розпилюванню та прибиранню 34 дерев, що впали на житлові будинки, автомобілі, проїжджі частини (з них на території м. Кропивницького - 28, Кропивницького району - 5, Олександрійського - 1), тричі надано допомогу по накриванню поліетиленовою плівкою пошкоджених покрівель (Будівля Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати, Кіровоградської обласної дитячої лікарні, 1 приватний житловий будинок) та надано допомогу по закріпленню шиферної покрівлі на будівлі п’ятиповерхового житлового будинку.

Всього прибрано 119 дерев, 1 раз відкачано воду, облаштовано 5 тимчасових покрівель.

Загиблих та травмованих внаслідок погіршення погодних умов немає.

Від Головного управління ДСНС України в області залучались 157 чоловік особового складу та 40 од. техніки.
Станом на 07.00 без електропостачання залишаються 4 населені пункти у Кропивницькому районі. До відновлювальних робіт залучено бригади місцевих РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго».

продовжують надавати допомогу по ліквідації наслідків негоди

продовжують надавати допомогу по ліквідації наслідків негоди

продовжують надавати допомогу по ліквідації наслідків негоди

Прес-служба ГУ ДСНС в області 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool