У Кропивницькому містян закликають приєднатися до благодійних вчинків

Грудень 01, 2020 | Новини | Переглядів: 545 | Коментарі: 0

Моральним обов'язком будь-якої людини має бути повага до всіх живих істот, а особливо допомогти безпритульним домашнім тваринам. 

Звісно, найкраща допомога — це забрати безпритульну тварину додому, але якщо ви не маєте такої можливості, то знайдіть для неї новий дім, допоможіть фінансово, станьте волонтером, підтримайте програму ВСВВ - Вилов, Стерилізація, Вакцинація та Випуск. Тож поки волонтери шукають нових господарів, можете взяти цуценя або кошеня до себе на тимчасову перетримку. 

1 грудня – Всеукраїнський день добрих справ «Щедрий вівторок». У всіх користувачів бібліотеки-філії №10 безкоштовний запис та перереєстрація. Колектив бібліотеки долучився до загальносистемної акції «Шукаю дім». Запрошуємо вас приєднатися до благодійних вчинків та добрих справ! Тому що, крім нас - людей, безпритульні домашні тварини нікого не мають і нікому їм допомогти.

У місті Кропивницькому існують організації, які допомагають безпритульним тваринам – це «Щасливий пес» та «БІМ». А щоб знайти більше інформації та допомогти тваринам звертайтесь за посиланням



 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool