У Кропивницькому Марія Чорна завітала до військового табору «Джури»

Липень 04, 2021 | Новини | Переглядів: 1972 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна поспілкувалася з учасниками всеукраїнського етапу «Джури»

Голова Кіровоградської облдержадміністрації Марія Чорна відвідала учасників всеукраїнського етапу військово-патріотичної гри «Джура», яка наразі у самому розпалі. Про це очільниця ОДА повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

Наразі у змаганнях беруть участь близько 300 юнаків та дівчат – представників учнівської молоді.

«Сьогодні мала змогу ближче познайомитись з учасниками. Від них лине неймовірна енергетика та внутрішня сила. Цим дітям усього лише від 11 до 14 років, а вони вже настільки цілеспрямовані, що їм можуть у цьому позаздрити навіть деякі дорослі.
Під час гри на них чекають різні випробування - і інтелектуальні, і фізичні. Наприклад, вони показуватимуть свої знання з історії України, демонструватимуть свою витривалість на смузі перешкод, змагатимуться у стрільбі з пневматичної гвинтівки, надаватимуть першу долікарську домопомогу та багато іншого. Як усе це відбувається, мала змогу бачити на власні очі. Для мене важливо, щоб усе було максимально безпечно.
Під час гри діти здобудуть дуже серйозні навички. Але як жінка та мати хочу, щоб вони не знадобились їм у реальному житті. Обрати кращих у фіналі буде дуже складно. Усі учасники докладають неймовірних зусиль. Тож бажаю перемоги кожному, і в першу чергу - над собою!» - наголосила Марія Чорна.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool