У Кропивницькому Максим Березкін звернувся до вболівальників

Березень 01, 2020 | Новини | Переглядів: 2187 | Коментарі: 0

У кожного футбольного клубу є свої досягнення та серйозні невдачі. Час, коли перемоги йдуть одна за одною і тисячі вболівальників на трибунах радіють разом з тобою, і час, коли кожна наступна поразка стає ще болючішою. 

На жаль, ми іноді не хочемо вірити, що після перемог прийдуть поразки. Ми разом з вами святкували чемпіонство першої ліги, перемоги над кращими клубами України останнього десятиріччя – «Зорею», «Дніпром», «Динамо». Деякі прихильники думали, що так буде завжди, іноді не цінуючи тих зусиль, які були докладені до цього. Але, після довгої світлої полоси в життя клубу прийшли й негаразди. Минулий рік команда змушена був провести в найнижчих лігах вітчизняного футболу.

Для існування команди ми намагалися залучити інвесторів. Найбільш реальну допомогу надав Костянтин Волков, який підтримав минулого року головну футбольну команду клубу в аматорських змаганнях. Я вдячний йому за це. Я сподіваюся, що й та допомога, яку я надавав в різний час Костянтину Володимировичу не менш суттєва.

Але останнім часом назва клубу, його логотип, зображення стадіону і інші атрибути найстарішого футбольного клубу країни дуже часто почали використовуватися зовсім не для спортивних цілей, і команда стала засобом досягнення іншої мети. Я був вкрай здивований вчорашніми закликами окремих людей прийти на мітинг і підтримати клуб. Це не має нічого спільного з діяльністю «Зірки» і є особистою ініціативою цих фізичних осіб. Я категорично не вітаю такі дії.

Нагадую всім, що клуб не змінював свій юридичний статус і я залишаюся президентом футбольного клубу «Зірка». Клуб продовжує функціонувати, аматорська й дитячі команди готуються до старту в чемпіонатах України навесні, стадіон радо приймає всіх бажаючих, займатися спортом. Тож надалі прошу нікого не пов’язувати футбольний клуб «Зірка» з позафутбольними та позаспортивними особистими справами.

З повагою, Максим Березкін.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool