У Кропивницькому лялькарі закрили сезон з аншлагом (ФОТО)

Липень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 738 | Коментарі: 0

Кропивницькі лялькарі успішно відіграли останню прем’єру сезону, музичну казку за мотивами творів І.Франка «Їжачок-хитрячок». А вже у неділю, цією постановкою Кіровоградський академічний обласний театр ляльок з аншлагом закрив свій 79-й театральний сезон. 

Протягом творчого року митці поповнили репертуар трьома гарними виставами, з успіхом провели власний міні-фестиваль під час «Вересневих самоцвітів» і здобули бажані нагороди театральних форумів «Мереживо казкове» та «Кришталева лялька».

Побували з гастролями на Черкащині та у Миколаївській області, розважали глядачів багатьох районів нашого регіону. Познайомили відвідувачів театру зі своєю діяльністю на численних творчих зустрічах та під час екскурсій.

Та головне досягнення сезону – це плідне проведення конкурсу, завдяки якому мистецьку родину нарешті очолив творчий керівник – головний режисер, заслужений артист України Олександр Кузьмин, а посаду головного художника театру посіла ідейно-багата і невгамовна Оксана Шарій. «Їжачок-хитрячок» – це перший успішний результат їхнього творчого тандему.
Для відвідувачів, які завітали в останню неділю до театру, митці влаштували на прощання велику розважальну програму з забавним клоуном та казковими персонажами.

У Кропивницькому лялькарі закрили сезон з аншлагом (ФОТО)

Діти із задоволенням виконували запропоновані ігрові завдання, змагалися у перегонах на мітлах Баби Яги і Ягуні, а потім весело танцювали з улюбленими фіксиками. Цукерки і фото на згадку підсолодили хвилини розставання маленьким театралам.

А щирі слова вдячності, квіти і вигуки «Браво!» стали нагородою акторам і приємною оцінкою творчої діяльності колективу.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool