У Кропивницькому лялькарі та театральні волонтери проведуть благодійну акцію

Травень 04, 2023 | Новини | Переглядів: 1072 | Коментарі: 0

З початку повномасштабного вторгнення рашистів в Україну, наші лялькарі доєдналися до волонтерського руху, тримаючи фронт на мистецькій ниві. Наразі вони щомісяця виконують замовлення на пошиття білизни, теплих речей, а також збору та перерахування благодійних коштів на придбання техніки, приладів та авто для військових.

Посильний внесок у наближення перемоги роблять і маленькі шанувальники кропивницьких лялькарів, які разом з батьками щовихідних поповнюють театральну скриньку своїми щирими донатами, дякуючи таким чином нашим славним, хоробрим воїнам за можливість відчувати захист і поринати у мирні та веселі казкові розваги.

Беручи участь у різних благодійних акціях, спрямованих на допомогу нашим захисникам, митці відгукнулися і на пропозицію своїх колег з Запоріжжя.

У прийдешню суботу, 6 травня, о 13.00 годині, вже вдруге на сцені академічного обласного театру ляльок у м.Кропивницькому відбудеться благодійна вистава Запорізького волонтерського дитячого театру «Свія». Цього разу колектив представить моновиставу «Метелик з ослоферми №5» за мотивами п’єси Є.Нєдєліна «Маленький Ослик».

Усі зібрані благодійні внески митці одразу долучать до необхідної суми на чергове термінове придбання позашляховика для наших бійців, які боронять Україну на запорізькому напрямку. Сподіваємося, наші мешканці гідно доєднаються до важливої акції, щоб разом допомогти захисникам задовольнити транспортні потреби і пришвидшити переможне закінчення війни.


Для найменших кропивничан та гостей міста, 6 травня об 11.00 годині відбудеться вистава нашого театру «Як Кошеня вчилося» І.Мельника (3+), а в неділю, 7 травня, також об 11.00 годині – «Готель «У Мурзика» В.Ігнатьєва (4+). Після вистав, як завжди, на дітвору очікують веселі ігри і розваги з казковим Ельфом.

Довідки та бронювання квитків за тел. на суботу - (097)707-31-72, на неділю – (095)036-83-21, загальна інформація - (0522) 24-28-94.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool