У Кропивницькому ліцеїстів вчили, як виживати в умовах війни

Квітень 12, 2022 | Новини | Переглядів: 1315 | Коментарі: 0

Працівники бібліотеки ім. Маланюка допомагають організовувати навчання школярів правил безпеки життєдіяльності, надаючи свій освітній простір. 

Наша спільна мета – рятувальників, освітян, бібліотекарів – дати дітям чіткі знання із різних аспектів цивільного захисту.

Сьогодні ліцеїсти НВО «Вікторія-П» вчились у режимі онлайн, як виживати в умовах війни. Сапер групи піротехнічних робіт АРЗ СП ГУ ДСНС в області вчив дітей правил безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів – сучасних чи застарілих. Офіцерка пресслужби – алгоритму дій під час військових дій, основам пожежної безпеки тощо.

Психолог Служби порятунку запропонувала школярам опанувати цікаві практики стабілізації психологічного стану, що допоможуть дитині самостійно дати собі раду у випадку потреби.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool