У Кропивницькому крадіжці завадив небайдужий таксист

Квітень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 1202 | Коментарі: 0

3-го квітня,близько 3-ї години ночі, патрульним надійшов виклик про те, що невідомі особи з ломом в руках намагаються проникнути до пункту прийому металобрухту по вулиці Леніна.

По телефону заявник, водій таксі, повідомив патрульним, що зловмисники вдались до втечі. Проте він продовжує слідкувати за одним із них.

За вказаною адресою поліцейські виявили чоловіка, який метушливо йшов вздовж дороги, а позаду, метри за 3, повільно рухалось таксі. Під час розмови з патрульними 40-річний кропивничанин відмовлявся від причетності до порушення навіть в супереч показанням заявника. Проте його пояснення були не чіткими та суперечливими. Розповів лише, що пішки йде до свого друга, який живе неподалік.

Оперативна співпраця з іншими патрулями дала миттєвий результат: у сусідньому провулку за 200 м від місця події був виявлений автомобіль ймовірного порушника. Чоловік так і не зміг пояснити, хто і чому залишив її біля місця злочину.

На місці події порушники залишили лом та декілька саморізів, вкручених у замок. Викликано слідчо-оперативну групу.

Дякуючи небайдужим громадянам, патрульним все частіше вдається попередити правопорушення. Не залишайтеся осторонь чужої біди - телефонуйте 102!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool