У Кропивницькому крадію ліфтового обладнання вирок залишили без змін

Березень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 693 | Коментарі: 0

Апеляційний суд Кіровоградської області залишив без змін вирок суду першої інстанції, за яким викрадача ліфтового обладнання було засуджено до чотирьох з половиною років позбавлення волі.

Сьогодні, 21 березня 2018 року, в апеляційному суді Кіровоградської області розглядалась апеляція 38 річного жителя Кропивницького засудженого за крадіжки ліфтового обладнання в обласному центрі.

Кіровський районний суд 23 січня 2018 року призначив йому чотири роки і шість місяців позбавлення волі, за численні крадіжки обладнання для функціонування ліфтів, а саме – гальмівних катушок. Окрім покарання у вигляді позбавлення волі засудженого було зобовязано сплатити матеріальну шкоду потерпілим - майже 60 тисяч гривень .

У ході судового розгляду справи чоловік визнав свою вину та зізнався у 20 епізодах злочинів, скоєних у період з 27 вересня по 6 листопада 2017 року. Варто зазначити, що за грати засуджений вже повернеться в одинадцятий раз – раніше неодноразово засуджувався до різних термінів ув’язнення за крадіжки та злочини у сфері незаконного виготовлення зберігання перевезення з метою збуту наркотичних засобів.

Не погодившись з вироком, засуджений скористався своїм правом та подав апеляцію на рішення суду першої інстанції вважаючи рішення суду несправедливим. Апеляційний суд вирок суду першої інстанції залишив без змін, а апеляцію засуджено без задоволення.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool