У Кропивницькому комунальні служби не прибирають купи сміття (ФОТО)

Січень 02, 2020 | Новини | Переглядів: 2308 | Коментарі: 0

Сьогодні, 2 січня, у місті Кропивницький в мікрорайоні «Шкільний» біля сміттєвих баків валяється багато непотребу, повідомляє FOTOINFORM.NET

Святкування нового року вже відбулося, сьогодні робочий день, а зараз об 11 годинні сміття продовжує лежати на прибудинковїй території деяких багатоповерхівок у цьому районі. Біля сміттєвих баків завжди погано чомусь прибирають.

«То ще не вивезли сміття, тому переповнені баки, то хоч і вивезли, а сміття біля баків розкидане. Може лежати по декілька днів поки його приберуть. В нашому районі погано прибирають сміття, тому його вітер роздуває по всій вулиці. Тарифи підняли удвічі, а працюють ще гірше, чим було. Питання: навіщо тарифи підіймати і за що?», - скаржиться пенсіонерка Наталя.


Читайте також: Кропивницький після свята перетворився на смітник (ФОТО)



FOTOINFORM.NET

У Кропивницькому комунальні служби не прибирають купи сміття

У Кропивницькому комунальні служби не прибирають купи сміття


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool