У Кропивницькому комунальне підприємство отримало 6 нових тролейбусів

Липень 16, 2019 | Новини | Переглядів: 1045 | Коментарі: 0

Нагадаємо, що в квітні цього року Кропивницьке комунальне підприємство «Електротранс» підписали попередній договір з ПриватБанком на придбання у фінансовий лізинг 6 тролейбусів з автономним ходом на загальну суму у 31,8 млн грн.

26 червня КП «Електротранс» та АТ КБ ПриватБанк поставили останні підписи та завершили угоду, гарантом якої виступила міська рада Кропивницького.

А вже у жовтні, як стверджують у мерії, тролейбуси вийдуть на найбільш віддалені маршрути, і кропивничани зможуть насолоджуватися поїздками містом у новеньких сучасних тролейбусах.

«Я дякую міській владі за довіру та за співпрацю, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми з задоволенням підтримуємо усі проекти, які успішно впроваджуються міською владою на благо громади, адже ми теж є частиною цієї громади. Ми завжди готові до співпраці, і звертаємося до бізнесу, влади - залучайте нас до своїх проектів. Ми пропонуємо будь-яку допомогу: від фінансових консультацій до підтримки інвестиціями».

Як кажуть у міській раді, нові тролейбуси суттєво покращать транспортне обслуговування мікрорайонів обласного центру.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool