У Кропивницькому команда Мінцифри відвідали пункт підтримки «Дії»

Грудень 04, 2021 | Новини | Переглядів: 1366 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 грудня, керівник із розвитку електронних послуг Міністерства цифрової трансформації України Мстислав Банік разом з головою Кіровоградської ОДА Марією Чорною відвідав пункти команди підтримки Дії на Кіровоградщині

Його створили облдержадміністрація спільно зі студентами Донецького національного медичного університету у Кропивницькому.

Під час зустрічі Мстислав Банік поспілкувався зі студентами та відвідувачами. Також він розповів, що до команди підтримки може звернутися будь-хто, у кого виникли труднощі з отриманням COVID-сертифікатів в застосунку чи на порталі “Дія”. Команда фахівців залюбки навчить генерувати його.

"Хочу звернути увагу, що це волонтерська ініціатива. Я дуже вдячний на всіх рівнях, що ми об'єдналися і доклали зусиль. Мінцифра, яка виявила цю ініціативу. Оскільки ми відповідаємо за застосунок "Дія" і за те, щоб він працював. На рівні обласних державних адміністрацій вдалося запустити такі точки команд підтримки та на рівні міста", - висловився Мстислав Банік.

До того ж під час брифінгу очільниця області подякувала студентам-волонтерам та розповіла, що на території області продовжуватимуть з'являтися такі пункти підтримки "Дії". Наразі планується відкриття ще одного в центрі масової вакцинації у приміщенні Кропивницької міської ради.

"Найближчим часом ми опрацюємо можливість створення таких центрів підтримки на території всіх громад області, щоб якомога більше людей могли скористатися цими послугами", - зазначила Марія Чорна.

Нагадаємо, що пункт підтримки «Дія» працює з 10.00 до 14.30 за адресою вулиця Велика Перспективна, 1.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool