У Кропивницькому гвардійці знайшли зниклу 10-річну дівчинку

Листопад 03, 2021 | Новини | Переглядів: 1679 | Коментарі: 0

Бабуся забила на сполох першою, потім підключилися батьки: дівчина пішла на заняття з англійської мови та не повернулася у визначений час

 І вже близько 17.00 того ж дня на службовий планшет військового наряду надійшло повідомлення про зниклу 10-річну кропивничанку.

Патруль одразу ж вирушив на пошуки зниклої. Шукали за вказаними прикметами та у місцях, де ймовірно могла знаходитись дівчина; обійшли та об'їхали кілька районів Кропивницького.

О 20.15 у районі вулиці Шевченка, гвардійський автопатруль знайшов зниклу дитину. Вона сама блукала вулицями та не виходила на зв'язок із рідними більше 5-х годин. Дівчинка розповіла, що розрядився мобільний телефон і вона заблукала, бо не знала місцевості.

«Ми поговорили з неповнолітньою дівчиною, пояснили, що тримати зв'язок із рідними потрібно у її віці обов'язково. Після кількох годин блукання дитина змерзла. Заходила грітись у торгівельний центр, потім знову виходила на вулицю. Поки чекали на слідчо-оперативну групу, ми купили їй гарячого чаю, щоб дитина зігрілась. А ще поговорили з рідними, щоб у подальшому не залишали дитину напризволяще під час пересування містом у незнайомих для неї місцях, - говорить штаб-сержант Максим Новицький. - Протягом нашої служби ми бачили різні випадки. Добре, що цього разу дитина знайшлась – живою та неушкодженою». 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool