У Кропивницькому господар на своєму подвір’ї застав крадіїв

Січень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 1114 | Коментарі: 0

Вчора, 22 січня, близько 10-ї години, патрульні отримали інформацію про крадіжку, на вулиці Фортечній.

Заявник відразу зателефонував на лінію 102, тільки-но побачив, як троє неповнолітніх осіб проникли на територію його домоволодіння та почали збирати з подвір’я увесь металобрухт.

Коли ж господар будівлі побачив, як зловмисники зірвали замок з його складського приміщення, він вибіг на подвір’я, аби затримати малолітніх правопорушників до приїзду патрульних, втім лише налякав їх і вони втекли. Заявник запам’ятав прикмети втікачів.

Інспектори обстежили прилеглу територію та на вулиці Куроп’ятникова виявили групу із трьох осіб, 14, 15 та 16 років, які підпадали під орієнтування.
Хлопці одразу зізналися у скоєнні злочину.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Дітей запрошено до сектору ювенальної превенції для з’ясування всіх обставин події.

Наразі відомо, що один із неповнолітніх осіб перебуває під слідством за скоєну вже раніше крадіжку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool