You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У Кропивницькому горіла багатоповерхівка (ВІДЕО)

Липень 09, 2024 | Новини | Переглядів: 549 | Коментарі: 0

Сьогодні, 9 липня,  до Служби порятунку  надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку на вул. Арсенія Тарковського обласного центру.

Прибувши на місце події, бійці кропивницького підрозділу ДСНС врятували жінку (паспортні дані встановлюються) та евакуювали інших мешканців із задимленого під’їзду.

Також було встановлено, що в одній з квартир горять сміття та речі домашнього вжитку на площі 20 м2, телевізор, дерев’яна віконна рама та балконні двері на площі 10 м2. Поряд з тим, пошкоджено металопластикові вікна й балкони двох сусідніх квартир та три вікна під’їзду №1 чотириповерхового житлового будинку.

О 12:42 пожежу було локалізовано, а о 14:21 — ліквідовано силами кропивницьких пожежно-рятувальних підрозділів. Для її ліквідації було залучено 11 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону.

Загиблих та травмованих немає. Причину виникнення загорання встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool