У Кропивницькому екснардеп врятував дитину, що провалилась під кригу (ФОТО)

Грудень 23, 2021 | Новини | Переглядів: 2744 | Коментарі: 0

23 грудня приблизно о 14:00 до приміщення Гімназії новітніх технологій навчання, що у м. Кропивницький у мікрорайоні Озерна Балка, забігла школярка та повідомила, що під кригу на ставку поблизу провалилась дівчинка

У цей момент у гімназії перебував Костянтин Яриніч (лікар та громадсько-політичний діяч). Він миттєво зорієнтувався, попросив мотузку та кинувся на порятунок. Працівники закладу в цей час викликали служби екстреного реагування. Костянтин, знявши одяг, по кризі підповз до дитини та почав витягувати. Рятувальники, що оперативно прибули на місце події, допомогли вилучити дитину на берег. Дитину-п’ятикласницю зігріли у гімназії та заспокоїли до прибуття медиків, які транспортували її у задовільному стані до дитячої обласної лікарні.

Завдяки рішучим та грамотним діям Костянтина Яриніча дівчинка не загинула!

 екснардеп врятував дитину, що провалилась під кригу

 екснардеп врятував дитину, що провалилась під кригу

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool