У Кропивницькому «Dzidzio» обмінявся подарунками, поділився добром та запровадив нову гру (ФОТО)

Березень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 1881 | Коментарі: 0

Гурт «DZIDZIO» «запалює» все і всюди. В черговий раз не став виключенням і Кропивницький, де концерт зібрав повний аншлаг.

Найпозитивніші та мегапопулярні зірки України не просто заспівали улюблені мільйонами хіти, а приділили особливу увагу своїм прихильникам, підготувавши для них приємні сюрпризи. Вони щедро роздаровували фірмові футболки, кепки, диски та листівки зі своїм зображенням.

У залі обласної філармонії вирувала феєрія позитивних емоцій. Організатором концерту є компанія «Квартал-Концерт». Вони зробили великий подарунок вихованцям одного з Кропивницьких дитбудинків – познайомитися із зірками та насолодитися вечором. За їх ініціативою, при повному залі були знайдені місця для дітей. До речі, таку добру справу компанія реалізовує не вперше, і організовуючи у різних містах концерти, дбає про незабутнє дозвілля молоді, яка потребує особливої уваги.

Дзідзьо один з не багатьох, хто настільки відкритий до своєї публіки, що запрошує усіх водити хороводи, танцювати та просто веселитися на сцені разом з ним, крім того він розціловує та обіймає своїх прихильників. Головне те, що це йде від душі, про це свідчить реакція самої прискіпливої категорії глядачів – дітей, адже вони відчувають, де фальш, а де справжнє. Завдячуючи Дзідзьо, Юліка та Лямура за їх приїзд, за концерт та висловлюючи свою любов до їх творчості, присутні вручили сотні букетів квітів та цікавих подарунків. Наймолодші глядачі також подарували зіркам частинку своєї душі – малюнки, серед яких були здебільшого портрети відомого чоловіка з бородою.

А ось декому повезло отримати ексклюзивне привітання від Дзідзьо. Для маленької дівчинки, яка цього дня святкувала своє День народження артисти заспівали «Happy Birthday to You».

За традицією під час концерту, гурт вшанував пам'ять Кузьми Скрябіна, виконавши пісню «Айфон 5». «Він зробив багато для України і ми не забудемо його ніколи. А це його улюблена пісня»,- наголосив Дзідзьо.

DZIDZIO

Варто відзначити, що вперше у Кропивницькому «DZIDZIO» представив команду Dzidzio familу. Це найактивніші учасники фанклубу з різних міст України, які мають честь гастролювати разом з артистами. До речі серед них наш земляк Олег. Він не лише подорожує із зіркою, а й вже знявся з ним у кліпі, про це докладніше ми розповімо у наступних публікаціях. Адже ми записали ексклюзивне інтерв’ю з хлопцем.

DZIDZIO

До речі, Дзідзьо переконав усіх, що можливість бути частинкою команди Dzidzio familу може випасти кожному. Головне бути відповідальним та активним і любити цей гурт.

Важливо сказати й про те, що зіркові гості розуміють, що є авторитетом для дітей, для молоді, тому їх пісні мають і повчальний характер, а разом з тим Дзідзьо впровадив і нову гру, одноіменну новій пісні – «Не матюкаюся». «Суть гри така: якщо батьки матюкається, то нехай собі матюкається, але правило одне, мат – 50 гривень».

Ось так пройшов концерт «Dzidziо» у Кропивницькому. А невдовзі опублікуємо ексклюзивне інтерв’ю з артистами.

читайте також: У Кропивницькому переаншлаг, подарунки та сюрпризи від мегапопурляного гурту (фоторепортаж)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool