У Кропивницькому двох містян судитимуть за підкуп виборців

Січень 05, 2021 | Новини | Переглядів: 731 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна прокуратура затвердила обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно двох мешканців обласного центру за фактом підкупу виборців на користь однієї з політичних сил на місцевих виборах у жовтні 2020 року ( ч.4 ст. 160 КК України).

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт щодо двох фігурантів справи за ч. 4 ст. 160 (підкуп виборців) Кримінального кодексу України направлено на розгляд до Ленінського районного суду.

Як ми повідомляли раніше, група осіб, з метою отримання переваги на виборах кандидатів на пости депутатів органів місцевого самоврядування від однієї з політичних сил, планували здійснити підкуп 65 виборців. Пропонувалось виплатити виборцям неправомірної вигоди у загальному розмірі 32500 грн за реалізацію свого виборчого права за визначеного кандидата. Вартість кожного голосу становила 500 грн.

Викриття правопорушників відбулось 24 жовтня, в обласному центрі, у результаті спільної роботи обласної прокуратури, УСБУ в області та слідчих СУ Нацполіції в області

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool