У Кропивницькому двоє раніше судимих чоловіків вчинили розбійний напад

Серпень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1437 | Коментарі: 0

Двоє раніше судимих чоловіків побили місцевого жителя та відібрали особисті речі. За вчинене їм загрожує до 15 років позбавлення волі.

До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення з обласної лікарні про те, що до закладу доставлено 50-річного кропивничанина з тяжкими травмами голови.

Попередньо встановлено, що пізно ввечері на одній з вулиць міста потерпілий разом з двома новими знайомими, 25-ти та 26-ти років, вживали алкогольні напої. Між чоловіками раптово виникла сварка. Під час сутички зловмисники нанесли кропивничанину удари по голові. Потім відібрали у потерпілого мобільний телефон, кросівки та ремінь й втекли з місця пригоди. Телефон відразу ж продали за 200 гривень, а отримані кошти витратили на продукти харчування.

«У ході проведення першочергових розшукових заходів працівники поліції встановили місцезнаходження нападників. Зловмисників затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Речовий доказ – мобільний телефон потерпілого – вилучено. Особам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років».

Раніше зловмисники вже притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння пограбувань.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградщини
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool