У Кропивницькому допомагатимуть жертвам домашнього насильства

Листопад 26, 2020 | Новини | Переглядів: 728 | Коментарі: 0

Ініціатива, у рамках проведення акції «16 днів проти насильства», підтримана керівництвом поліції області.

До роботи лінії долучилися поліцейський Управління дотримання прав людини НПУ Микола Сульжук, президент Української асоціації арт-терапії, психолог Кіровоградського обласного соціального центру матері і дитини Рустам Тараненко, особовий склад відділу психологічного забезпечення та підрозділу протидії домашньому насильству ГУНП в Кіровоградській області.

Протягом 16 днів громадяни можуть звернутися за отриманням первинної психологічної допомоги за номером телефону – 0681955019.

Нагадаємо, щорічно у період із 25 листопада по 10 грудня проводиться акція «16 днів проти насильства», мета якої – привернути увагу суспільства до проблеми, об’єднати зусилля у протидії цьому явищу та наданні допомоги тим, хто її потребує.

За матеріалами
Управління дотримання прав людини

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool