У Кропивницькому до поліцейських завітали щедрувальники

Січень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1083 | Коментарі: 0

Напередодні Старого Нового року до Кропивницького відділу поліції завітали учні школи № 34. Юних щедрувальників радо зустрічали керівництво та особовий склад відділу.

Гості, які прийшли в неймовірно гарному українському народному вбранні, вітали працівників поліції з новорічними та різдвяними святами, бажаючи радості в житті, достатку в родинах, всіляких гараздів й міцного здоров’я. Гарні пісні, щедрівки та колядки створили атмосферу справжнього свята й наповнили серця присутніх радістю та добром.

Керівник міської поліції Дмитро Авдієнко, у свою чергу, подякував гостям за привітання, побажав щастя, здоров’я, здійснення усіх бажань та вручив школярам подарунки.

Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool