У Кропивницькому до голови облдержадміністрації завітали колядники

Січень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

Сергій Кузьменко привітав з Новим роком та Різдвом Христовим вихованців Центру соціально - психологічної реабілітації дітей

До голови облдержадміністрації із Вертепом та колядками завітали вихованці Центру соціально - психологічної реабілітації дітей.

Перевтілені в образи Василя і Маланки, козака–зірконосця, кози, лікаря, ворожки та ангела, діти привітали керівника області з Новим роком та Різдвом Христовим, співали колядки з щедрівками, посівали та артистично виконали сцени із народного вертепу. Лунали пісні "Добрій вечір тобі, пане господарю!", "Щедрий вечір, добрий вечір", "І в Вас, і в нас хай буде гаразд". Також щедрувальники запропонували Сергію Кузьменку та усім присутнім взяти участь у "лотереї побажань" – вибрати на осліп своє персональне побажання, яке обов’язково має здійснитися у новому році.

Сергій Кузьменко привітав з Новим роком та Різдвом Христовим вихованців Центру соціально - психологічної реабілітації дітей


Очільник області вручив артистам солодкі подарунки, подякував їм за привітання, та Різдвяний вертеп.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool