У Кропивницькому до голови облдержадміністрації завітали колядники

Січень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

Сергій Кузьменко привітав з Новим роком та Різдвом Христовим вихованців Центру соціально - психологічної реабілітації дітей

До голови облдержадміністрації із Вертепом та колядками завітали вихованці Центру соціально - психологічної реабілітації дітей.

Перевтілені в образи Василя і Маланки, козака–зірконосця, кози, лікаря, ворожки та ангела, діти привітали керівника області з Новим роком та Різдвом Христовим, співали колядки з щедрівками, посівали та артистично виконали сцени із народного вертепу. Лунали пісні "Добрій вечір тобі, пане господарю!", "Щедрий вечір, добрий вечір", "І в Вас, і в нас хай буде гаразд". Також щедрувальники запропонували Сергію Кузьменку та усім присутнім взяти участь у "лотереї побажань" – вибрати на осліп своє персональне побажання, яке обов’язково має здійснитися у новому році.

Сергій Кузьменко привітав з Новим роком та Різдвом Христовим вихованців Центру соціально - психологічної реабілітації дітей


Очільник області вручив артистам солодкі подарунки, подякував їм за привітання, та Різдвяний вертеп.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool